Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 6 martie 2010

La michele Bacau

Scriem acum despre un nou restaurant "minunat" Locatia foarte frumoasa muzica ambientala de asemenea.Ne-a impresionat atat de mult ca incercam sa ii facem "reclama" ca nici unui alt restaurant ,cat de mult putem pe toate caile pe care le gasim pentru a nu suferi si altii aceleasi surprize.
Ce am comandat noi(3 persoane):santal de portocale rosii 2 o pizza "Anacapri" un sos o salata "venezia" o carafa de limonada si 1 ciocolata calda.
Ce am primit: Santal de portocale galbene(nu rosii) si un "ne scuzati" si tot restul comenzii noastre (cu doua sosuri-cel putin asa aparea pe nota)cu surprize.Acestea au fost : zaharul la limonada in pliculete fara lingurita cu care sa-l amestecam. Inca un "ne scuzati" In salata in afara de frunzele de rucola si un fel de salata rosie si creata nedescrise in meniu o minunata bucata de metal spiralat probabil de la un spalator de sarma.De asemenea nelipsitul "ne scuzati".Ca o paranteza carafa de un litru- maxim o lamaie taiata in ea si aproximativ 10 pliculete de zahar atasate pe nota de plata au aparut ca 4X 6 ron per limonada 24lei.Am cerut frumos un caiet de sugestii si reclamatii(legea obliga toate unitatile care au contact cu publicul sa aiba asa ceva) ni s-a spus ca nu exista(fara ne scuzati)Pizza avea in descriere usturoi si busuioc.Am simtit usturoiul nu si busuiocul.Nu am vazut nici pe unul nici pe celalalt.Pizza se prezenta ca un blat subtire de aluat cu mult sos(probabil plin de condimente-praf) si un pic de mozzarela) La final am prezentat in carnetul notei de plata banutii la fix peste care am pus nota.Pe nota am desenat un sad-face si 2 randuri cu ceea ce ne-a nemultumit.Raspunsul domnisoarei :un ras cu pofta.Va "recomandam"acest restaurant.Poate doriti sa capatati o noua experienta.Vorba aia orice experienta buna rea costa.Asta spunem noi mai mult decat altele(sa va faceti o idee totalul notei de plata 71.5)"MINUNAT"....Un lucru de mentionat.Domnisoara foarte amabila la inceput a devenit pe parcursul servirii din ce in ce mai acra. Seamana perfect cu modificarea impresiei noastre despre restaurant.
impresie generala 3
ambianta si decor 10 
personal....3
mancarea 3
pret 3

4 comentarii:

  1. exagerati prea mult!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. are o ospatarita naspa si acra .parca mona o cheama

    RăspundețiȘtergere
  3. nici mie nu mi-a lasat o impresia buna acel restaurant,chiar deloc, am avut ocazia sa cunosc mult mai mult... am jurat k niciodata nu o sa mai calc pe acolo

    RăspundețiȘtergere
  4. un restaurant in care niciodata nu gasesti ceea ce este scris in meniu> ospatarii foarte ok dar este vina conducerii si a administratiei >personalul nu are nici o vina>mereu incearca sa indrepte greselile administratiei.

    RăspundețiȘtergere