Faceți căutări pe acest blog

marți, 12 ianuarie 2010

pensiunea Teleconstructia Slanic Moldova........am primit in baza dreptului la relplica o reclamatie justificata cu adresa de site a pensiunii...intradevar ceea ce am vazut pe site este total diferit de locatia vizitata noi. ne cerem scuze de eroarea facuta nu a fost cu rea intentie. nu stim cum am ajuns la eurovacanta cand noi am vazut firma inscriptionata teleconstructia. erooooaaaaaareeee

Am fost acolo deoarece am cautat o piscina in localitate. Suprafata cam 25/10 cu adancimea variind de la 1.5 la 4 daca retin bine. Insa ceea ce m-a impresionat a fost calitatea murdariei din apa, si minunata culoare verde inchis a acesteia. Apa puternic clorurata. La intrarea in piscina angajatul de acolo ne-a raspuns la intrebarea" la cate zile se schimba apa" lasand capul in jos si balmajind abia auzit cu "trei zile" . Cred ca daca e asa inseamna ca o pastreaza pe cea veche intr-un alt bazin si se face rocada din trei in trei zile timp cam de o luna poate si mai mult.
Impresii: ambianta si decor 9 in jurul bazinului 5 in bazin. personal: 8 pentru dificultatea cu care a spus "trei zile" pret 8
impresia generala : mai mergem la piscina dansilor  ........neeeeeeeee

3 comentarii:

  1. La cite zile se schimba apa?Eu am impresia ca faceti comentarii rautacioase fara sa stiti macar despre ce vorba! Vorbim despre o piscina cu capacitatea de 600 tone de apa!Cum va puteti imagina ca la asemenea volum de apa se poate vorbi de schimbarea apei la citeva zile!Numai inlocuirea si incalzirea dureaza 2 saptamini. Apa se trateaza zilnic cu substante si este intretinuta pe parcursul a citeva luni. Culoarea verzuie de care vorbiti era data tocmai de faptul ca piscina se afla probabil sub tratament in acel moment. Culmea este ca in perioada in care dv-stra a-ti postat comentariu , piscina nici macar nu functiona tocmai pentru ca abia fusese reincarcata si se afla sub tratament. Oricum ideea este ca nu am inteles expresia "am cautat o piscina in localitate" ! In baza de agrement nu au acces decit cei care sunt cazati in unitate, cei din exterior nu au voie . Deci concluzionez ca tot comentariul dv-stra este malitios si rau intentionat! Tin sa precizez ca acest mesaj este dreptul la replica a unitatii pe care a-ti "vizitat-o" ,ptr. ca se intelege clar ca nu a-ti fost cazat in aceasta unitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveti dreptul la replica.Tin sa precizez ca nu am fost cazati acolo dar am platit bilete la intrare.Pentru a ne intelege va facem cunoscute urmatoarele: Am postat comentariul in ianuarie, am fost daca retin bine minte in septembrie si ne-am cazat la pensiunea "Poiana verde".Insa la dvs la intrare era un baiat cam de 23-25 ani, piscina avea in capat o minigradina cu plante exotice, iar in celalalt capat se putea iesi pe terasa.Vis a vis de terasa este o cladire cu o sala de mese (cred) geamuri semitransparente(probabil folie maro) geamuri cu tamplarie PVC.Era o intrebare normala, si puteam primi un raspuns ca acel pe care ni l-ati scris dvs. Insa angajatul a preferat sa minta.In apa am gasit pastile cu diametrul cam de 10 cm de dezinfectant pe baza de clor.

    RăspundețiȘtergere
  3. ESTE O MARE CONFUZIE!!!!! Dv-stra comentati piscina de la Hotel Eurovacanta nu de la Vila Teleconstructia. Ca sa va da-ti seama de asta va rog sa accesati site-ul nostru www.hotelteleconstructia.ro si sa va da-ti seama ca nu a-ti fost in unitatea noastra!Noi nu emitem bilete ptr. piscina, asa cum v-am mai spus baza de agrement este la dispozitia turistilor care sunt cazati la noi , nu este accesibila celor din exterior. Pe viitor folositi numele corect al unitatii ptr. care vreti sa postati un comentariu!

    RăspundețiȘtergere